¡Todos los importados hasta 50% Dcto y sin costo de envío!   Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Breakfast Cereals and how They are Made: Raw Materials, Processing, and Production (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
476
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780128120439
N° edición
3

Breakfast Cereals and how They are Made: Raw Materials, Processing, and Production (en Inglés)

Libro Físico

$ 3,942.27

$ 6,570.45

Ahorras: $ 2,628.18

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 05 de Agosto y el Viernes 16 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Breakfast Cereals and how They are Made: Raw Materials, Processing, and Production (en Inglés)"

Breakfast Cereals and How They Are Made: Raw Materials, Processing, and Production, Third Edition, covers the transformation of a cereal grain across the supply chain with oversight of the entire lifecycle - from ingredient, to finished product. The book provides essential Information for food product developers on the effect of ingredients and process conditions on breakfast cereal quality. All aspects of the processing of cereals grains into finished products is covered, from batching and cooking, toasting and tempering, coating, the inclusion of additional ingredients, and packaging information. In addition, the book covers the chemistry and economics of cereal crops. Essential reading for all product developers working in the cereal industry, this book will also be of interest to academic researchers and postgraduate students in both cereal science and food processing.Provides an up-to-date, end-to-end overview of the production process of cereal productsEdited by active cereals researchers working in industry, with experts from both academia and industry supplying contentIncludes essential information on both ingredients and processes in the production of breakfast cerealsDiscusses materials, cooking and packaging Includes nutrition, quality and safety

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes