Vacaciones, verano y la mejor lectura en Buscalibre  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada dietary omega-3 polyunsaturated fatty acids and cancer (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2012
Idioma
Inglés
N° páginas
241
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.4 x 15.6 x 1.4 cm
Peso
0.39 kg.
ISBN
9400731434
ISBN13
9789400731431

dietary omega-3 polyunsaturated fatty acids and cancer (en Inglés)

Gabriella Calviello (Ilustrado por) · Simona Serini (Ilustrado por) · Springer · Tapa Blanda

dietary omega-3 polyunsaturated fatty acids and cancer (en Inglés) - Calviello, Gabriella ; Serini, Simona

Libro Nuevo

$ 3,816.21

$ 6,360.35

Ahorras: $ 2,544.14

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 99 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 16 de Julio y el Miércoles 24 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "dietary omega-3 polyunsaturated fatty acids and cancer (en Inglés)"

Dietary Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids and Cancer provides all the latest information on the possible benefits of omega-3 polyunsaturated fatty acids (PUFAs) against a wide series of cancers. Several influential scientists in this field have contributed to make this book unique amongst the others published so far in this field. The chapters give detailed information about the results obtained in this field through experimental studies conducted on both animals and cultured cells, as well as through human intervention trials and epidemiological observational studies. This book represents an important tool for researchers working in nutrition and oncology, since it collects all the knowledge about omega-3 PUFAs and cancer, even the most recent, in a single publication. For the first time controversies among the different studies are also covered with great detail in this book. The book enables physicians to clearly understand on a scientific basis if their oncologic patients or patients at risk of cancer could actually benefit from a diet enriched in omega-3 PUFAs or from a dietary supplementation with these fatty acids. The book represents also a good resource for ordinary individuals as well as cancer patients to learn more about omega-3 PUFAs and understand how these dietary components may affect cancer growth.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes