¡Libros importados con hasta 50% de descuento!   Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Does Coffee Cause Cancer?: And 8 More Myths about the Food We Eat (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
304
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
21.4 x 14.3 x 1.2 cm
Peso
0.36 kg.
ISBN13
9781770417229

Does Coffee Cause Cancer?: And 8 More Myths about the Food We Eat (en Inglés)

Christopher Labos (Autor) · ECW Press · Tapa Blanda

Does Coffee Cause Cancer?: And 8 More Myths about the Food We Eat (en Inglés) - Labos, Christopher

Libro Nuevo

$ 477.11

$ 795.18

Ahorras: $ 318.07

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 9 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 12 de Julio y el Lunes 22 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Does Coffee Cause Cancer?: And 8 More Myths about the Food We Eat (en Inglés)"

In this fascinating, refreshingly clarifying book about food, food myths, and how sloppy science perpetuates misconceptions about food, a medical doctor on his way to a conference gets drawn into conversations that answer the following questions: Does vitamin C prevent the common cold? And if it works, why does it only work in Canadian soldiers, ultramarathon runners, and skiers? Was red meat really declared a carcinogen by the WHO? Does that mean I should become a vegetarian? And who decides what gets labeled as red meat and white meat? Is salt really not that bad for you and did a group of researchers really want to experiment on prisoners to prove the point? Does coffee cause cancer or heart attacks? Why did a California court say coffee needed a warning label? Is red wine really good for your heart, and what makes the French Paradox such a paradox? Why did the New England Journal of Medicine link eating chocolate with winning a Nobel Prize? Why were eggs once bad for you but now good for you again? Does that mean I don't need to worry about cholesterol? Should I be taking vitamin D?

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes