Compartir
Eggs in Cookery: Proceedings from the Oxford Symposium on Food and Cookery 2006 (en Inglés)
Oxford Symposium (Autor)
·
Prospect Books (UK)
· Tapa Blanda
Eggs in Cookery: Proceedings from the Oxford Symposium on Food and Cookery 2006 (en Inglés) - Oxford Symposium
$ 625.43
$ 1,250.87
Ahorras: $ 625.43
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 17 de Julio y el
Viernes 26 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Eggs in Cookery: Proceedings from the Oxford Symposium on Food and Cookery 2006 (en Inglés)"
The Oxford Symposium on Food on Cookery continues to be the premier English conference on this topic, gathering academics, professional writers and amateurs from Britain, the USA, Australia and many other countries to discuss contributions on a single agreed topic.The 25th Oxford Symposium on Food & Cookery was on the subject of 'Eggs'. 140 symposiasts came from all over the world, including most of the countries of Western and Central Europe, North and South America, the Middle East and Australia, as well as Southeast Asia, China and Japan. This is by far the widest geographical distribution the Symposium has ever achieved.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.