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portada Gums and Stabilisers for the Food Industry 14 (Special Publications) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2008
Idioma
Inglés
N° páginas
584
Encuadernación
Tapa Dura
Peso
2
ISBN
0854044612
ISBN13
9780854044610
N° edición
1

Gums and Stabilisers for the Food Industry 14 (Special Publications) (en Inglés)

P Williams (Autor) · Royal Society Of Chemistry · Tapa Dura

Gums and Stabilisers for the Food Industry 14 (Special Publications) (en Inglés) - P Williams

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Gums and Stabilisers for the Food Industry 14 (Special Publications) (en Inglés)"

The science and technology of hydrocolloids used in food and related systems has seen many new developments and advances over recent years. This book presents the latest research from leading experts in the field. Some of the topics covered within this book include biochemical characterisation, the use of antibodies, immunostaining and enzyme hydrolysis, chemical and physicochemical characterization, engineering food microstructure, the role of biopolymers in the formation of emulsions and foams, hydrocolloids and health aspects. This book will be a useful reference for researchers and other professionals in industry and academia, particularly those involved directly with food science.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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