¡Libros importados con hasta 50% de descuento!   Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada More Bread Machine Magic: More Than 140 new Recipes From the Authors of Bread Machine Magic for use in all Types of Sizes of Bread Machines (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
1997
Idioma
Inglés
N° páginas
271
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.1 x 15.7 x 1.5 cm
Peso
0.41 kg.
ISBN
0312169353
ISBN13
9780312169350

More Bread Machine Magic: More Than 140 new Recipes From the Authors of Bread Machine Magic for use in all Types of Sizes of Bread Machines (en Inglés)

Linda Rehberg (Autor) · Lois Conway (Autor) · St. Martin's Griffin · Tapa Blanda

More Bread Machine Magic: More Than 140 new Recipes From the Authors of Bread Machine Magic for use in all Types of Sizes of Bread Machines (en Inglés) - Rehberg, Linda ; Conway, Lois

Libro Nuevo

$ 477.63

$ 796.05

Ahorras: $ 318.42

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 69 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 15 de Julio y el Martes 23 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "More Bread Machine Magic: More Than 140 new Recipes From the Authors of Bread Machine Magic for use in all Types of Sizes of Bread Machines (en Inglés)"

Bread bakers have been clamoring for more of Linda Rehberg and Lois Conway's magic. They've responded with More Bread Machine Magic, a collection of 140 of their best new recipes! More Bread Machine Magic offers perfected recipes for an array of baked delights, from sourdough and pumpernickel loaves to sweet, savory, fat-free, whole grain, and sugar-free breads. More imaginative than the generic recipes that come with the machine, each recipe-tested in more than a dozen machines-features step-by-step instructions, hints, and creative suggestions for baking the perfect loaf, every time. There are also recipes for doughs that you prepare in the bread machine, fashioned by hand, and bake in a traditional oven, such as pizza crusts, focaccia, flatbreads, rolls, and even bagels. All recipes are adapted for 1-, 1 1/2-, and 2-pound bread machines. Recipes include: cinnamon-raisin bagels, Scandinavian rye bread, Irish soda bread, pesto spiral loaf, New England maple syrup bread, heavenly herb rolls, petite brioche, butterscotch apple bread pudding, challah, sun-dried tomato mozzarella bread, and many more!

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes