Vacaciones, verano y la mejor lectura en Buscalibre  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Pearl Millet: Properties, Functionality and its Applications (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780367354862

Pearl Millet: Properties, Functionality and its Applications (en Inglés)

Punia Sneh, Ph.d., Ph.d. Siroha Anil Kumar Ph.d. Sandhu Kawaljit Singh U. A.: (Autor) · Crc Pr Inc · Tapa Dura

Pearl Millet: Properties, Functionality and its Applications (en Inglés) - Punia Sneh, Ph.D., Ph.D. Siroha Anil Kumar Ph.D. Sandhu Kawaljit Singh U. A.:

Libro Nuevo

$ 1,915.66

$ 3,192.76

Ahorras: $ 1,277.10

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 10 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 23 de Julio y el Jueves 01 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Pearl Millet: Properties, Functionality and its Applications (en Inglés)"

Pearl millet is mainly used for animal and poultry feed. It is the principal source of energy, protein, vitamins, minerals and contains many phenolic compounds, which are a good source of natural antioxidants. Pearl millet is a rich source of bioactive compounds and contains phytates and polyphenols. Owing to high nutritional and phytochemical properties, it has gained considerable attention as a botanical dietary supplement in many functional foods. Pearl Millet: Properties, Functionality and Its Applications provides comprehensive knowledge on nutritional and non-nutritional aspects of pearl millet. It covers recent research on pearl millet and provides information to improve the property and shelf life of flour, as well as the starch, and their uses in various food products.Features: Reviews structure, functional and antioxidant properties in pearl millet flour Deals with the latest developments in modification of native starch Provides information in enhancing shelf life and its utilization in phytochemical-rich product development Covers updated information for grain science professionals and food technologists

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes