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portada Smoke and Meat: Complete Smoker Cookbook for Real Pitmasters, The Ultimate Guide for Smoking Meat, Fish, and Vegetables (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
110
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.5 x 19.1 x 0.6 cm
Peso
0.20 kg.
ISBN13
9781719596848

Smoke and Meat: Complete Smoker Cookbook for Real Pitmasters, The Ultimate Guide for Smoking Meat, Fish, and Vegetables (en Inglés)

Daniel Murray (Autor) · Createspace Independent Publishing Platform · Tapa Blanda

Smoke and Meat: Complete Smoker Cookbook for Real Pitmasters, The Ultimate Guide for Smoking Meat, Fish, and Vegetables (en Inglés) - Murray, Daniel

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Smoke and Meat: Complete Smoker Cookbook for Real Pitmasters, The Ultimate Guide for Smoking Meat, Fish, and Vegetables (en Inglés)"

Complete Smoker and Grill CookbookThe ultimate how-to guide for your outdoor smoker, use this complete guide to smoke all types of meat, fish, and veggies. An essential cookbook for those who want to smoke meat without needing expert help from others. Offers detailed guidance obtained by years of smoking meat includes clear instructions and step-by-step directions for every recipe. The only guide you will ever need to professionally smoke a variety of food, including beef, pork, lamb, chicken, fish, turkey, and vegetable recipes such as: SLOW COOKED SMOKED PORTERHOUSE BEEF STEAKSSMOKED TURKEY LEGS WITH CRISPY SKINSWEET AND SAVOURY SMOKED PORK RIBSIRISH-STYLE SMOKED LAMBAMAZING SMOKED FISH WITH GARLIC PARSLEY SAUCESMOKED POTATOES WITH ONIONS AND GARLICThe book includes photographs of every finished meal, helpful tips and tricks on making BBQ and SMOKING MEAT to make your job easier. Whether you are a beginner meat smoker or looking to go beyond the basics, the book gives you the tools and tips you need to start that perfectly smoked meat.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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