¡Todos los importados con 50% OFF y sin costo de envío!   Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook: Ultimate Smoker Cookbook for Smoking and Grilling, Complete Cookbook with Tasty BBQ Recipes to Enjoy Smoking wi (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
142
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.5 x 19.1 x 0.8 cm
Peso
0.25 kg.
ISBN13
9781712609460

Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook: Ultimate Smoker Cookbook for Smoking and Grilling, Complete Cookbook with Tasty BBQ Recipes to Enjoy Smoking wi (en Inglés)

Roger Murphy (Autor) · Independently Published · Tapa Blanda

Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook: Ultimate Smoker Cookbook for Smoking and Grilling, Complete Cookbook with Tasty BBQ Recipes to Enjoy Smoking wi (en Inglés) - Murphy, Roger

Libro Nuevo

$ 510.45

$ 850.75

Ahorras: $ 340.30

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 25 de Julio y el Viernes 02 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook: Ultimate Smoker Cookbook for Smoking and Grilling, Complete Cookbook with Tasty BBQ Recipes to Enjoy Smoking wi (en Inglés)"

Ultimate Smoker Cookbook for Smoking and Grilling, Enjoy Smoking with Your Wood Pellet GrillThe ultimate smoker cookbook for wood pellet grill, use this complete guide to smoke all types of meat. An essential cookbook offers detailed instructions and step-by-step directions for every recipe. The guide will help you professionally smoke a variety of food, including beef, pork, lamb, ham, fish, seafood, chicken, turkey veggies and game recipes such as: TEXAN-STYLE SMOKED BEEF BRISKETPORK LOIN WITH BALSAMIC BLACKBERRY SAUCECHERRY WOOD SMOKED HAM WITH CHERRY COLA GLAZEMARINATED GOAT CHOPSSMOKED ACADIAN REDFISH FILLETSThe book includes photographs of every finished meal, temperature charts, helpful tips and tricks on making BBQ and SMOKING MEAT to make your job easier. Whether you are a beginner meat smoker or looking to go beyond the basics, the book gives you the tools and tips you need to start that perfectly smoked meat.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes